Varför vi på 7H Medical alltid besöker tillverkarna innan vi tar hem våra produkter

Varför vi på 7H Medical alltid besöker tillverkarna innan vi tar hem våra produkter

På 7H Medical lägger vi stor vikt vid kvalitet och säkerhet. När vi väljer produkter att ta in och erbjuda till kliniker och skönhetssalonger i Norden, handlar det inte bara om att hitta det senaste på marknaden. Vi vill vara säkra på att produkterna håller högsta standard och lever upp till våra krav på säkerhet och effektivitet. Därför reser vi alltid till tillverkarna för att personligen granska och testa produkterna innan de kommer till våra kunder.

Våra resor till Sydkorea är en viktig del av denna process. Sydkorea är känt för att ligga i framkant när det gäller både medicinsk och estetisk teknik, och vi har byggt upp ett nära samarbete med flera tillverkare där. Oavsett om det gäller fillers, koreansk hudvård, nålar för behandlingar, trådar för trådlyft eller avancerade maskiner för klinikbehandlingar, ser vi till att personligen besöka fabrikerna och tillverkarna. Detta gäller även maskiner för laser, muskelstimulering och andra klinikbehandlingar som vi erbjuder.

Genom att vara på plats kan vi inte bara se hur produkterna tillverkas, utan även diskutera med tillverkarna om deras tillverkningsprocesser, kvalitetskontroller och säkerhetsstandarder. Vi testar också produkterna själva i vår egen klinik innan vi bestämmer oss för att erbjuda dem till våra kunder.

Varför är detta viktigt för dig som kund?

Genom att vi noggrant granskar produkterna vid källan, kan du som kund vara trygg i att du får högkvalitativa produkter som har genomgått en noggrann kvalitetskontroll. Detta är särskilt viktigt när det kommer till medicinska produkter som fillers, nålar och maskiner som används i skönhets- och hälsobehandlingar, där patientsäkerhet alltid måste komma först.

Att veta var produkterna kommer ifrån och att förstå hela produktionskedjan ger oss också en djupare kunskap om hur produkterna bäst används. Det gör att vi kan utbilda våra kunder, både i hur produkterna fungerar och hur man uppnår bästa möjliga resultat.

Genom vårt arbete med att personligen inspektera produkterna kan vi garantera att de håller den standard vi kräver. Vi gör detta för att du som driver en klinik eller salong ska känna dig trygg med produkterna du använder och för att du ska kunna erbjuda dina kunder det allra bästa inom skönhet och hälsa.

På 7H Medical går vi alltid det extra steget för att säkerställa kvalitet och trygghet – för oss är det avgörande att varje produkt vi säljer har testats och godkänts av oss innan den når din klinik.

Tan Hast legitimer sjuksköterska och ansvarig för skönhetsutbildningar och produktutbildningar på 7h medical ab

TAN HAST

Leg. Distriktssjuksköterska som har lång medicinsk erfarenhet och med svensk medicinsk legitimation (Högskolan i Borås)

Läs fler artiklar av Tan