Lift Intense hudvårdsserie - Ansiktslyft utan nålar eller injektioner.

Lift Intense hudvårdsserie - Ansiktslyft utan nålar eller injektioner.

LIFT INTENSE – Revolutionerande Hudvård för Fastare och Yngre Hud

LIFT INTENSE är en avancerad hudvårdsserie utformad för att motverka ålderstecken och återställa hudens elasticitet och ungdomliga konturer. Genom innovativa ingredienser och teknologier hjälper LIFT INTENSE till att förbättra hudens struktur och ge ett lyftande resultat som både syns och känns.

Nanoemulsion och Flytande Kristaller

De aktiva ingredienserna i LIFT INTENSE skapar epitaxiella flytande kristaller som kompletterar hudens naturliga lipider och fuktgivande faktorer (NMFs). Detta är avgörande för att bibehålla optimal hudaktivitet. Genom en innovativ nanoemulsionsmetod, kallad Theta-point nanoemulsifikation, skapas 100 % äkta nanoemulsionskrämer med droppstorlekar på 50 nm eller mindre. Dessa små droppar gör att krämerna lättare tränger in i huden, vilket ger överlägsna återfuktande och skyddande egenskaper.

En Komplett Lifting- och Skyddsserie

LIFT INTENSE erbjuder hudvårdsprodukter som enkelt absorberas av huden, vilket ger en betydande lyfteffekt och hjälper till att skydda huden med intensiv fukt och stramande fördelar. Denna serie är specifikt utvecklad för att vårda åldrande hud, som ofta förlorar sin elasticitet och leder till slapphet och otydliga ansiktskonturer.

Nanoemulsifieringsprocessen säkerställer att viktiga ingredienser, såsom peptider, vitaminer och orientaliska örter, effektivt tränger in i huden och bidrar till hudens vitalitet. Samtidigt skyddar formuleringarna huden mot UV-strålar och har antioxidanteffekter som förhindrar erytem och melaninbildning. Den unika kombinationen av flytande kristaller, allantoin, DL-panthenol och orientaliska örter främjar optimal hudaktivitet.

Återuppbygg Huden Inifrån

En av de viktigaste egenskaperna hos LIFT INTENSE-produkterna är deras förmåga att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Dessa anti-aging-ingredienser påverkar fibroblaster i huden genom en kaskadreaktion som leder till syntesen av nya kollagen- och elastinfibrer. Detta hjälper till att stärka hudens struktur och stödjer hudens elasticitet inifrån.

Snabbare Cellförnyelse och Förbättrad Fukt

Med tiden minskar hudens förmåga att förnya celler, vilket påverkar hudens utseende och hälsa negativt. LIFT INTENSE-produkter påskyndar cellförnyelsen och hjälper huden att återhämta sig snabbare. Samtidigt ökar produkterna hudens fuktnivåer, vilket är särskilt viktigt eftersom huden tenderar att bli torrare med åldern. Detta förbättrar inte bara hudens utseende utan ökar också dess förmåga att absorbera andra hudvårdsprodukter.

Huvudkomponenten: LIFTDERM 2000 Peptid

LIFTDERM 2000 peptid, som finns i LIFT INTENSE-serien, är den primära stimulanten för ny fibersyntes i dermis. Den nanostrukturerade formulan säkerställer att de aktiva ingredienserna effektivt penetrerar huden och stärker den från insidan. Målet med LIFT INTENSE-produkterna är att öka hudens densitet, fasthet och elasticitet, vilket ger huden ett mer ungdomligt och stramt utseende.

Med LIFT INTENSE kan du se verkliga resultat på kort tid, med fastare, mer elastisk hud och en förbättrad ansiktskontur. Den avancerade formulan ger inte bara ett omedelbart lyft utan stödjer även långsiktig hudhälsa och återuppbyggnad.

 

LIFT INTENSE VISO CONTOUR MASK är den omtalade orm masken som är skapad för att ge ansiktet ett ´facelift´ på kortast möjliga tid utan nålar eller injektioner. 

Direkt vid applicering ger denna mask en omedelbar lyftande effekt för ansiktskonturering tack vare peptiden Syn-Ake. Denna behandling är utformad för att ge huden ett ungdomligt och friskt utseende på kortast möjliga tid. På bara en session minskar rynkor, ansiktsfärgen jämnas ut och konturerna blir mer definierade. Masken ger en omedelbar lyftande effekt, jämnar ut rynkor, jämnar ut hudtonen och formar ansiktskonturerna. Peptider och aktiva ingredienser stimulerar kollagensyntesen och återställer hudens mikrobiom.

Lift Intense Viso Contour är nomminerad till ´Bästa mask 2024´ hos Stockholm Beauty Week Award. 

 

Tan Hast legitimer sjuksköterska och ansvarig för skönhetsutbildningar och produktutbildningar på 7h medical ab

TAN HAST

Leg. Distriktssjuksköterska som har lång medicinsk erfarenhet och med svensk medicinsk legitimation (Högskolan i Borås)

Läs fler artiklar av Tan