7H Medical AB erbjuder våra kunder en gedigen och grundlig utbildning på samtliga produkter och behandlingar.
All utbildning på 7H Medical AB sker med vår egen vårdutbildade personal som har lång erfarenhet med sig.

Tack vare det faktum att vi kan använda våra egna distriktssköterskor som utbildare kan vi säkerhetskälla kvaliteten på de utbildningar som vi erbjuder våra kunder.
Utbildningarna sker i 7H Clinics klinik lokal i Kinna, Västra Götaland Sverige.

Om du som kund önskar att bli utbildad i din egen klinik är detta någonting som vi kan erbjuda efter överenskommelse.
Vår vårdutbildade personal är alltid mån om att de kunder som genomgår en utbildning hos oss känner sig trygga i att utföra behandlingen själva. Alla utbildningar sker med enbart den enskilda kunden eller personalen från samma klinik. Vi håller alltså inga utbildningar i stora grupper, detta för att kunna garantera att du som genomför utbildning via 7H Medical AB får tid och möjlighet till att utöva så mycket praktisk som möjligt.

Om du är intresserad av att utbilda dig hos 7H Medical ihop med en annan klinik går detta att anordna efter överenskommelse.

I en utbildning hos 7H Medical AB ingår 12 månaders telefon eller FaceTime support samt materialet som används under utbildningen i 7H Clinics lokal.
Alla som genomfört och klarat en utbildning hos 7H Medical AB får med sig ett inramat certifikat för respektive utbildning.

Vid köp av material och/eller maskiner i kombination med utbildning ingår en noggrann och grundlig genomgång av maskinen / materialet som kunden köper.

Om du som kund är intresserad av att genomföra mer än 1 utbildning vid samma utbildningstillfälle / dag  kan detta erbjudas till ett förmånligt pris.
7H Medical AB erbjuder utbildning på alla de maskiner som vi erhåller i vårt sortiment.

Är du intresserad av att utbilda dig hos oss på 7H Medical AB, tveka inte att höra av dig till
victoria@7hmedical.com

Stamcellsbehandlingar.

En behandling med stamceller är en unik behandling där vi använder oss av varje enskild patients stamceller.
Med hjälp av blodprov och en avancerad teknik från ett av Sydkoreans ledande företag inom stamcellsbehandlingar kan vi ta fram en koncentrerad massa av stamceller som sedan kan användas för att reparera flera olika tillstånd.

Det finns två sätt att genomföra en behandling med stamceller, IV drop och direkt injektioner. 

Stamcell IV behandling kallas även för Intravenös cellbehandling, och är en medicinsk behandling för att tillföra stamceller direkt till blodomloppet.
Vid behandling utvinns stamceller från patientens egna blod, och stamcellerna återförs genom intravenöst dropp vilket leder till att stamceller via blodomloppet söker upp det område där skadade eller sjuka celler finns. Stamcellerna omvandlas därefter till de specifika celler som skall ersättas/återbildas.

‍Stamceller som används vid injektionsbehandling kan genom en direkt injektion i patientens skadade område reparera och återuppbygga kroppen inifrån. Detta kan till exempel vara en sliten knäled.

Stamcell injektioner kan även användas för skönhetsbehandlingar istället för kemiska filler preparat. 

Stamcellbehandling erbjuder en rad potentiella fördelar, vilket inkluderar återskapande av skadad vävnad och organ, lindrande av smärta och förbättrad livskvalitet för patienter med olika medicinska konditioner.

I dessa utbildningarna ingår både praktik och teori.
Utbildningarna i stamcellsbehandlingar ingår en grundlig genomgång på hur stamcellerna utvinns från patienten samt hur man använder dem i en behandling.
I utbildningen ingår praktik på en modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande 

Stamcells injektioner för smärtor.
Intravenöst dropp med stamceller.

Allt material i våra stamcellsbehandlingar kommer från det Sydkoreanska företaget Miracell. Utöver sin egen klinik tillverkar och levererar dom stamcellsutrustning till flera sjukhus globalt.
Deras avancerade teknik och material används dagligen på kliniker och sjukt främst runt Asien och USA.
Läs mer om våra stamcellsbehandlingar samt materialet på Miracells hemsida.

www.miracell.co.kr

C-vitamindropp 

C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion. C-vitamin är en antioxidant som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.
Oxidativ uppstår när kroppen själv bildar för mycket skadligt syre, främst fria radikaler eller när ämnen som kan vara skadliga kommer in i kroppen. Ett exempel på det här kan vara rökning. 

C-vitamindropp är en personlig cocktail av det din kropp behöver. Med denna behandling kan följande tillstånd förbättras
– Stärka immunförsvaret
– Öka ämnesomsättningen
– Ge ökad energi
– Förbättra hud, hår och naglar
– Ge en positiv inverkan på muskelmassan
– Motverka deppighet/nedstämdhet
– Ge bättre sömn

Utbildningarna i C-vitamindropp  innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Intravenöst Dropp

PRP och PRF

PRP behandling (Platelet Rich Plasma eller blodplättrik plasma) även kallad Vampyr behandling är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Med hjälp av de vita blodkropparna som utvinns kan kroppen reparera sig själv inifrån. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt och plastman kan även användas som serum för att motverka ärr. 

Utbildningarna i PRP och PRF och innebär både teori och praktik på modell.
I dessa utbildningar ingår en grundlig genomgång i hur man framställer PRP och PRF  samt hur man använder materialet i det behandlingsområde som du som kund valt. 
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

PRF – Höft, under ögonen
PRP – Ögondroppar
PRP / PRF mot artrossmärtor
PRP – Håravfall

Biofiller

Utbildningarna i Biofiller innebär både teori och praktik på modell.
I dessa utbildningar ingår en grundlig genomgång i hur man framställer Biofiller samt hur man använder materialet i det behandlingsområde som du som kund valt. 
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Biofillers – Ansikte.
Biofillers – Bröstlyft i kombination med Hulling trådar
Biofiller – Rumpa 

PRP Intim behandlingar 

Intim behandlingar är en effektiv behandling för både män och kvinnor över 18 år.
Utbildningarna i PRP intim behandlingar innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Vagitima – PRP Vaginal behandling – En behandling som används för kvinnor med minskad sexlust, inkontinensbesvär, ytliga förlossningsskador, slapp hud i underlivet samt kvinnor som lider av lichen.
P-Shot – PRP intimbehandling för män – En behandling för män med erektionsproblem samt minskad sexlust.

Trådlyft

Trådlyft är ett icke-kirurgiskt lyft med nedbrytbara trådar som ger en omedelbar och långvarig föryngring. Behandlingen ger en fastare hudstruktur ett naturligt lyft och föryngrande effekt. Vävnaden i huden stimuleras av trådarna och produktionen av kollagen och elastin ökar. 

Det finns olika typer av trådar som används vid olika behandlingsområden och samt olika nivåer beroende på hur avancerad behandlingen är. Förutom lyft så kan en behandling med trådar används för bröstlyft, näskorrigering, slapp hud efter en graviditet eller minskad viktnedgång, stimulering av hårväxt och fördjupningar under ögonen. 

Utbildningarna i trådlyft finns i 3 olika nivåer i 3 olika prisklasser, Basic, advanced och master.
Dessa tre utbildningarna innebär både teori och praktik på modell.
Väljer du som kund att genomföra alla 3 nivåerna av trådlyft vid samma utbildningstillfälle erbjuder vi detta till ett rabatterat pris.
Alla utbildningar inom kategorin trådlyft innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Trådlyft Basic – Mono trådar för ansikte och hals.
Trådlyft Advance – Hulling trådar för ansikte, käklinjen och nasolabiala veck.
Trådlyft Master – Hullingtrådar för näsa, foxy eyes och hals.

Utöver dessa 3 nivåer av trådlyftsutbildning erbjuder vi även följande

Bröstlyft med Hullingtrådar och biofillers.
Trådlyft med Dubbelarm trådar. Används vid mer avancerad trådlyft för tex bröstlyft.

Fillers 

Fillers är ett gele liknande material som används vid skönhetsbehandlingar så som  ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr. En fillersbehandling innebär en direkt injection vid det planerade behandlingsområdet. 

Utbildningarna i Fillers innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande 

Fillers Basic – läppar och nas veck, marionettlinjer
Fillers Advance  – kindben, haka, käklinjen
Fillers Master – näsa, tear trough, tinning.
Kurs vid komplikationer av fillers.
Skinbooster med fillers.

Botox 

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. En behandling med botox innebär  injicering i antingen muskler eller djupt in i huden. Det verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler. 

Botox kan användas för att reducera ålderstecken så som rynkor, minimera svettningar på händer och armhåla, minimera migrän och huvudvärk, gnisslande av tänder. Botox kan även användas för skönhetsbehandlingar så som lipflip.

Utbildningarna i Botox innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Botox Basic – 3 områden på pannan  skrattrynkor, kråksparken, Procerus muskeln, Corrugator muskeln, corrugator svansen och marjonettlinjer.

Botox Advance – lip flip, haka, gummy smile, Halsmuskel ( Platysma ) Bunny smile, handsvett, Armsvett ( Hyperhidros ), Käk/tandgnissling ( bruxism ) och Botulinumtoxin – ( Apelsinhaka ).


Microneedling 

Microneedling är en avancerad hudvårds behandling. Microneedling innebär att med hjälp av minimala nålar som förs över hela hudytan kan små mikrokanaler skapas i det översta hudlagret. Det stimulerar blodcirkulationen och bildandet av kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.

Med hjälp av microneedling kan skinboosters injiceras med en jämn spridning, ärr och ojämnheter kan behandlas och huden kan återfå lyster och en ungdomligt utseende. 

Utbildningarna i Microneedling innebär både teori och praktik på modell.
De utbildningar som vi erbjuder i denna kategori är följande

Microneedling för ärrbehandling
Microneedling på hals, händer , dekolletage och ansikte.

Är du intresserad av att utbilda dig hos oss på 7H Medical AB, tveka inte att höra av dig till
victoria@7hmedical.com