om oss

7H Medical AB
Skandinavisk leverantör för klinikutrustning, stamcellsbehandlingar och behandlings material. 

OM OSS​

7H Medical AB
Skandinavisk leverantör för klinikutrustning, stamcellsbehandlingar och material. 

7H Medical AB är ett import och distributionsbolag baserat i Västra Götaland, Sverige, specialiserade för att leverera hög kvalitativ klinikutrustning till hälsocentraler och kliniker i Sverige och Norge.

Namnet 7H kommer från de 7 små samhällen som 1971 gick samman och bildade samhället där vårt företag grundades. Vi grundades med en passion att förbättra hälsa och sjukvård genom att erbjuda den senaste teknologin och den mest avancerade medicinska och estetiska produkterna.

Vi har ett stort utbud för att täcka alla typer av material för estetiska behandlingar, verktyg för kronisk smärta, medicinska förbrukningsvaror samt stamcellsbehandlingar. Majoriteten av våra produkter är tillverkade i Sydkorea av de mest pålitliga och respekterade tillverkarna inom medicinsk teknik. Alla våra produkter har de certifikat som krävs.

Vi är stolta över att ha etablerat oss som erkänt trovärdig leverantör av kliniska produkter, tack vare vår kundservice, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vi strävar alltid efter att leva upp till våra kunders förväntningar och arbetar hårt för att göra vårt bästa för att våra kunder skall känna sig självsäkra med produkterna som vi levererar. 

Vi erbjuder personlig service till våra kunder både på distans men även på plats hos kundens klinik.
7H Medical driver även egen behandlingsklinik där vi erbjuder allt från skönhetsbehandlingar till behandlingar inom håravfall, lindring av kronisk smärta, problem inom sexuell funktion med mycket mera. Alla produkter som vi erbjuder till försäljning testas alltid av våra specialist sjuksköterskor / distrikt-sjuksköterskor innan försäljning för att kunna säkra och garantera att produkterna håller den standard och kvalitet som vi kräver av våra tillverkare. Vår egen personal har lång och gedigen erfarenhet av den medicinska marknaden och estetiska behandlingar.

Vi erbjuder alltid utbildning för respektive produkt när våra kunder beställer av oss.

Utbildningen sker i vår egna klinik eller i kundens klinik och genomförs av vår egen personal.
För oss på 7H Medical är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med våra produkter och hur man använder dem på bästa sätt. Därför erbjuder vi utbildningar för att öka känslan av trygghet och självsäkerhet .