7H Clinic AB startades 2018 av Tan Hast, Leg. Distriktssjuksköterska. Tan har en lång medicinsk erfarenhet inom både estetiska behandlingar samt sjukvård och hälsa och har en svensk medicinsk legitimation från Högskolan i Borås.

Det senaste tillskottet i vår klinik är behandling med stamcells injektion och intravenös behandling. Stamceller tas ut ur patientens egna blod för att sedan användas som injektion.
Effekten innebär att vilken del av kroppen som helst som är skadad eller fungerar dåligt kan reparera sig själv.
Eftersom att stamceller kommer från patientens eget blod finns det inga negativa biverkningar.

Utöver stamcellsbehandlingar erbjuder 7H Clinic alla olika typer av behandlingar så som PRP behandling mot håravfall och kronisk smärta, vaginal intimbehandling, erektionsproblem, hårborttagning med laser, micro-needling, botox, fillers, kemisk peeling, behandling med estetiska trådar, fett-frysning, och mycket mer. 

Vår målsättning är att våra kunder ska känna sig trygga före, under och efter behandlingen. Vår klinik erbjuder det senaste inom högkvalitativa injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård.

För oss är det viktigt att resultatet av våra behandlingar ger ett naturligt resultat.
Vi erbjuder alltid våra kunder en gratis konsultation och analysering av huden genom skannings utrustning som kan redovisa hudens nuvarande problem men även framtida som till exempel rynkor,

Ett av våra största prioriteringar är att alltid ligga i framkant inom den medicinska marknaden. För att kunna göra detta besöker vårt team på 7H Clinic och 7H Medical mässor, seminarium och utbildningar inom estetiska injektions behandlingar och medicinsk hudvård i Europa, Asien och USA.