miracell stamceller

Varför välja våra stamcellsmaskiner från Miracell?

Varje dag skapas och dör 10 miljarder celler i människokroppen, vilket gör att antalet celler hålls på en viss nivå. För att ersätta de celler som dör på grund av yttre påfrestningar, cancerframkallande ämnen eller åldrande, behöver kroppen ett större tillskott av nya celler.

Stamceller med självförnyelseförmåga söker sig själva till skadad vävnad eller organ för att lindra inflammation och regenerera och stärka vävnaderna! Miracell är i hjärtat av regenerativ medicin som syftar till att regenerera åldrade celler och förlänga livet på ett hälsosamt sätt.

Stamceller förvandlar gamla celler till nya celler.

Stamceller är odifferentierade celler som kan differentiera sig till flera typer av celler. Miracell Korea använder vuxna stamceller som kan användas för behandling. Vuxna stamceller kan differentiera sig till celler med specifika funktioner i vävnader eller organ. De differentieras till celler av en specifik vävnad när det behövs.

Stamceller reser genom hela kroppen för att regenerera vaskulärt endotel och skadade vävnader. Cellerna tillför syre och näringsämnen till kroppen och förvandlar gamla celler till friska celler och regenererar dem, vilket leder till en förbättring av kroppens funktion.

Stamceller underlättar metabolism och blodtillförsel genom att regenerera skadade blodkärl, vilket har terapeutiska effekter på olika vuxensjukdomar och metaboliska sjukdomar. Cellerna framträder som ett nytt paradigm inom demensprevention genom att hjälpa till att aktivera nya hjärnceller genom att administrera stamceller i hjärnans blodkärl. Dessutom regenererar stamceller celler relaterade till immunsystemet, och stärker därmed immunsystemet, vilket tjänar till att förebygga sjukdomar orsakade av olika virus.

Stamceller injiceras intravenöst eller behandlas på huden eller hårbotten och regenererar därmed skadade celler som orsakar åldrande och ger effekten av att åldrandet bromsas och att man blir yngre och friskare. Stamceller är fördelaktiga inte bara för regenerering av huden som skadats av brännskador, sår etc. utan också för hudvård.

Stamcellsbehandling är en säker procedur som kan tillämpas över hela kroppen, inklusive förebyggande och behandling av kärlsjukdomar genom att stärka blodkärl, broskregenerering, muskel- och ligamentregenerering, smärtbehandling, hudregenerering, immunitetsförbättring, hälsovård, funktionsmedicin för män och kvinnor samt olika degenerativa sjukdomar.

01 Vuxen stamcell

Vuxna stamceller kan extraheras från benmärg och blod och tjänar till att tillföra nya celler för att ersätta de döda cellerna som dött av yttre påfrestningar eller åldrande.

02 Embryonal stamcell

Embryot fram till den 14 dagen från befruktning mellan spermie och ägg kallas en embryonal stamcell, och därefter klassificeras den som ett foster. Det är en cell som kan differentieras till celler i alla vävnader, men av regulatoriska och etiska skäl är sådan användning förbjuden.

03 Inducerade pluripotenta stamceller

Det är en cell som skapas genom att vända de differentierade somatiska stamcellerna till stadiet före differentiering. Den har en hög tumörincidens och används därför endast för forskning i laboratorier.

Mesenkymala stamceller

Det kallas också stromala stamceller och finns i benmärg, fett (särskilt nedre delen av buken), perifert blod (några få) och leder (väldigt få). Det kan differentieras till olika vävnadsceller som ben, brosk, muskel, ligament och fett genom proliferation och differentiering. Det är en av 250 000 celler i benmärgen hos en genomsnittlig 35-årig vuxen och minskar med åldern.

Hematopoetiska stamceller

Det finns främst i benmärgen och har förmågan att producera blodceller som vita blodkroppar, röda blodkroppar och blodplättar genom proliferation och differentiering. Det finns också mycket lite i blodet och kan differentieras inte bara till blodceller utan också till olika vävnadsceller som ben, muskel, nervceller, endotelceller, lever, lunga, mage och hud. Det är en av 10 000 till 15 000 celler i benmärgen och minskar inte med åldern.

Varför är Miracells stamcellsbehandling så effektiv?

Miracell kärnteknologi är att extrahera stamceller på det säkraste och hälsosammaste sättet möjligt under processen att samla många stamceller för behandling. Det är en odifferentierad cell som har förmågan till multidifferentiering att differentieras till alla celler och självförnyelseförmåga och finns i små mängder i människokroppen. Eftersom celler måste förbli inaktiva och inte skadade under processen för urval och anrikning av stamceller, för att aktiveras i kroppen och utföra stamcellernas ursprungliga funktion, är cellextraktionsteknologi mycket viktig i stamcellsterapi.

Miracell har ett avancerat stamcellsextraktionssystem som är certifierat som en ny medicinsk teknologi, och det kan selektivt samla celler utan skador och extrahera högkoncentrerade stamceller, och injicerar stamcellerna tillsammans med celler som tillväxtfaktorer, vita blodkroppar, blodplättar och SDF-1α, som är nödvändiga för regenerering. Eftersom behandlingen utförs av högt kvalificerade medicinska experter med celler som har en överlevnadsgrad på 98 %, säkerställs snabba behandlingsresultat så att patientnöjdheten med proceduren är hög.

Miracells stamcellsbehandling är en säker procedur med få immunavstötningsreaktioner och biverkningar eftersom cellerna som extraheras från patientens eget blod, benmärg och fett används direkt utan odling.

Total Cell

Stamceller - vita blodkroppar - tillväxtfaktorer - blodplättar - röda blodkroppar

Miracell Multi Cell

Stamceller - leukocyter - tillväxtfaktorer - blodplättar - röda blodkroppar

Stamceller som upprepade gånger differentieras till levande celler har utmärkt regenerativ förmåga och kan differentieras till celler av en specifik vävnad när det behövs. Det är de vuxna stamcellerna som tillför nya celler för att fortsätta utföra samma funktion som ersättning för de döda cellerna som dött av yttre påfrestningar eller åldrande. Stamceller regenererar vaskulärt endotel och skadad vävnad och tillför syre och näringsämnen till människokroppen för att återställa och förbättra kroppsfunktioner.

Högkvalitativa stamceller med en överlevnadsgrad på 98 %

Genom att injicera en tillräcklig mängd av de selektivt insamlade levande stamcellerna med en överlevnadsgrad på 98 %, kan en utmärkt terapeutisk effekt förväntas. Med den förkortade behandlingstiden är patientnöjdheten också hög. Kliniska tester för jämförelse av ekvivalens med Harvard-produkt (SmartPrep 2) har framgångsrikt genomförts vid Seoul National University Bundang Hospital.

Total Cell från benmärgsanalysjämförelse

Miracell Stamceller Normala Stamceller

Lång historia av procedurer och klinisk erfarenhet

I samarbete med Harvard University har Miracell behandlingsupplevelser från mer än 2 000 000 fall över hela världen och mer än 200 000 fall i Korea. Vid sällsynta och obotliga sjukdomar kan Miracell samarbeta med fakulteter från inhemska och utländska medicinska skolor.

Banbrytande medicinsk teknik

Säkerheten och effektiviteten har erkänts via FDA, KFDA, BSI, CE, etc. ISO13458 och ISO9001-certifiering har erhållits.

Godkänd säker procedur

Under ett världsledande banbrytande stamcellssystem som officiellt certifierats av Ministry of Health and Welfare och Ministry of Food and Drug Safety, utför Miracell procedurerna med säkra och beprövade stamceller.

Tan Hast legitimer sjuksköterska och ansvarig för skönhetsutbildningar och produktutbildningar på 7h medical ab

TAN HAST

Leg. Distriktssjuksköterska som har lång medicinsk erfarenhet och med svensk medicinsk legitimation (Högskolan i Borås)

Läs fler artiklar av Tan